Cihazlar ve Aksesuarlar
珍珠丸子
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
20 塊
Malzemeler
-
薑5 克
-
豬粗絞肉250 克
-
乾香菇 沖洗至軟3 朵
-
紅蘿蔔 切小塊20 克
-
新鮮荸薺 去皮、切半3 粒
-
蔥 切成蔥花1 枝
-
黑胡椒粉2 小撮
-
鹽½ 茶匙
-
醬油2 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
太白粉1 茶匙
-
糯米 泡水1小時,瀝乾備用150 克
-
水600 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Protein
2.559 g
Kalori
335 kJ /
80 kcal
Yağ
4.679 g
Lif
0.214 g
Karbonhidrat
6.701 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
放學後點心
10 Tarif
Tayvan
Tayvan