Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 10 克 薑 ,切片
- 10 克 乾辣椒 ,切段
- 1 大匙 油
- 450 克 去骨雞腿排 ,切塊(約5公分)
- 150 克 熟竹筍 切丁(約2.5公分)
- 1 ½ 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 2 茶匙 白醋
- 2 茶匙 糖
- 30 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 2 茶匙 香油
- 50 克 無鹽烤花生
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1464 kJ / 350.2 kcal
- Protein
- 26.6 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 500.6 mg