Cihazlar ve Aksesuarlar
宮保雞丁
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭 切片15 克
-
薑 切片10 克
-
乾辣椒 切段10 克
-
油1 大匙
-
去骨雞腿排 切塊(約5公分)450 克
-
熟竹筍 切丁(約2.5公分)150 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
白醋2 茶匙
-
糖2 茶匙
-
蔥 切段(約3公分)30 克
-
香油2 茶匙
-
無鹽烤花生50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
500.6 mg
Protein
26.6 g
Kalori
1464 kJ /
350.2 kcal
Yağ
21.7 g
Lif
1.9 g
Doymuş Yağ
4.6 g
Karbonhidrat
12.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
名廚私房菜 - 李德全 II
5 Tarif
Tayvan
Tayvan