Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 30 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 240 g di spaghetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2381 kJ / 569 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 menit
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Paccheri zucca e gamberoni
50 menit
Linguine ai gamberoni
30 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Ragù di calamari a Cottura Lenta
5h 30min
Risotto al nero di calamari
40 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Penne al ragù di polpo
1j