Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Cosce di pollo piccanti
1 Std. 50 Min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3u. 55min
Pollo al limone
50 Min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Pollo speziato al limone
40 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50 Min
Broccoli e salsiccia
30 Min
Vitello alla pizzaiola
35 Min
Patate novelle al burro e erbe
50 Min