Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pollo al limone
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Scaloppine ai funghi
40 menit
Pollo alla cacciatora
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 menit
Vitello alla pizzaiola
35min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Pollo speziato al limone
40 menit