
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vino rosso tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 526 kcal / 2213 kJ
- Protein
- 26 g
- Yağ
- 46 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Lif
- 0 g