Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di peperoni al vapore
40min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Broccoli e salsiccia
30 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 godz. 55 min
Scaloppine ai funghi
40min
Pollo al limone
50 min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Fegato alla veneziana
35 min
Friarielli e salsiccia
50 min