Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de perejil fresco
- 20 g de ajo
- 2 hoja hojas de laurel, secas
- 2 cucharadita de sal gruesa
- 600 g de agua
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 380 g de filetes de bacalao, frescos (congelados)
- 2 huevos
- 190 g de garbanzos cocidos
- 80 g de cebolla blanca, en medias lunas delgadas
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porciones
- Kalori
- 2247 kJ / 535 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamares guisados
50min
Espinacas con piñones
40 min
Risotto de verduras
40 min
Salsa de xoconostle y morita asado
20 min
Croquetas de bacalao con aceitunas
1h 40min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 min
Garbanzos con espinacas
1h 10min
Caldo de pasta con pescado
40 min
Col rellena en salsa agridulce
3h 30min
Crema de verduras
20 min
Mozarella con higos y aceite de albahaca
30 min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min