Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrella
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1520 kJ / 362 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Horchata de avena
10min
Chile en nogada vegetariano
25 Min
Tamales de dulce de leche y cacahuate
2 godz.
Agua de horchata
15p
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2 Std. 30 Min
Tamales rancheros
2 godz.
Atole de canela
35min
Champurrado de galleta
20 Min
Atole de fresa
25 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.
Atole de guayaba
40min
Champurrado
25 Min