Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrella
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1520 kJ / 362 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agua de tamarindo y vainilla
1j
Atole de fresa
25 min
Champurrado de galleta
20 min
Atole de Piña
25 min
Atole de amaranto
20 min
Champurrado
25 min
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Atole de canela
35 Min
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Horchata de avena
10 min
Atole de guayaba
40 min
Gorditas de nata callejeras
30 min