Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g de jitomate, en cuartos
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de puré de jitomate
- 15 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de paprika
- 1000 g de camarones pelados
- sal, para sazonar al gusto
- pimienta negra molida, para sazonar al gusto
- 150 g de crema ácida
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, en polvo, o al gusto
Crema
- 250 g de mayonesa
- 250 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1926.5 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Karbonhidrat
- 11.9 g
- Yağ
- 37.5 g
- Doymuş Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1778.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilaquiles Rojos
25min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4 Std. 30 Min
Adobo con carne
50 Min
Sopa de tortilla
25min
Chilaquiles rojos
25min
Pozole negro
1 Std. 15 Min
Tortas ahogadas
2 Std. 40 Min
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Salsa roja de molcajete
10min
Pozole Rojo
1h 30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min