Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
veya 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Irish Stew
1h 30min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Hühnersuppe (gebunden)
35 Min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Spargelragout mit Pute
1h 10min
Pute mit Mangold und Pilzen
45min
Fischeintopf mit Koriander
45min
Puten-Pilaw mit Aprikosen und Mandeln
1h
Lammeintopf mit Paprika
50min
Asia-Hühnersuppe
1h 20 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min