Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Hähnchenschenkel, mit Haut (à 280 g)
- 80 g Schalotten
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Piment, gemahlen
- 3 Prisen Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) -
1
Lorbeerblatt, frisch
veya 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 800 g Wasser
- 1 TL Salz
- 150 g Risottoreis (z.B. Aborio, Garzeit 14-15 Minuten)
- 500 g Babyspinat, frisch
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 4 Stängel Basilikum, abgezupft, grob zerkleinert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italienisches Gulasch
2 Std.
Mallorquinische Fischsuppe
35min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Hack-Linsen-Eintopf
50min
Hackbällchen-Suppe
35min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min