Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Staudensellerie (2 Stangen), in Stücken (3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 1 EL brauner Zucker
- 1 EL Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 800 g Geflügelfond
-
1
Lorbeerblatt, getrocknet
veya 1 Lorbeerblatt, frisch - ½ TL Salz
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 200 g Kabanossi, in Scheiben
- 2 Spitzpaprika, rot, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, geschält
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft, fein gehackt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 min.
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25 min.
Fisch-Minestrone
50 min.
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 Min
Jambalaya
30 Min
Seafood-Eintopf
50 min.
Lammeintopf mit Paprika
50 min.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 godz. 30 min