Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Parmesan-Cracker
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
Graupeneintopf
- 70 g Olivenöl
- 150 g Porree (weiße und hellgrüne Teile), in Stücken (1 cm), längs geviertelt
- 200 g Möhren, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 180 g Staudensellerie, in Stücken (1 cm), längs halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken (1 cm)
- 30 g getrocknete Tomaten, in Würfeln (z.B. von Kluth)
- 100 g Perlgraupen
-
1
Lorbeerblatt, frisch
veya 1 Lorbeerblatt, getrocknet -
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2005 kJ / 479 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 944 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnensuppe mit Nudeln
40 min
Graupensuppe
1h
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Bouneschlupp (Saarland)
40 min
Bohneneintopf
40 min
Kartoffeleintopf
40 min
Bohneneintopf
1h
Weißkohl-Graupen-Eintopf
1h
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40 min
Bunte Bohnensuppe
50 min
Wirsingsuppe
35 Min