Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 1463 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3h 25min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 Min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Geflügelleberwurst
6h 40min
Putenbulette Berliner Art
1h 25min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min