Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 1463 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Kaninchen alla Liguria
10h
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Geflügelleber-Pastete
1u. 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1u. 10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Pintxo Donosti
5 min
Geflügelleberwurst
6h 40min