Uyumlu sürümler
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinierter Lachs
- 20 g Dill, abgezupft
- 120 g grobes Salz
- 80 g Zucker
- 15 g Wodka
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
Zitronen-Dill-Creme
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Bund Dill, abgezupft
Buchweizen-Blinis
- 100 g Buchweizen-Mehl
- 150 g Wasser
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
- 35 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 15 g weißer Balsamessig
- 10 g Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3831 kJ / 902 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Erbsen-Minz-Püree
25 min
Bouillabaisse
1u.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Thai-Fisch-Frikadellen
1h 10 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Fischsuppe
1h 40min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Geflügelleber-Pastete
1h 10 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1u.
Erbsen-Minz-Stampf
30 min