Uyumlu sürümler
Marinierter Lachs mit Buchweizen-Blinis und Zitronen-Dill-Creme
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinierter Lachs
- 20 g Dill, abgezupft
- 120 g grobes Salz
- 80 g Zucker
- 15 g Wodka
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Lachsfilet, frisch, mit Haut (ca. 300 g)
Zitronen-Dill-Creme
- 100 g Crème double (ca. 48 % Fett)
- 20 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Bund Dill, abgezupft
Buchweizen-Blinis
- 100 g Buchweizen-Mehl
- 150 g Wasser
- 1 TL Backpulver
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Butter zum Braten
Garnierung und Fertigstellung
- 35 g Olivenöl
- 15 g Zitronensaft
- 15 g weißer Balsamessig
- 10 g Honig
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 20 g Rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3831 kJ / 902 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 Min
Muschelsuppe
40 Min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 dk
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1hod.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1hod.
Forellen-Erbsen-Terrine
7h 45min
Thunfisch-Tapenade
5 dk
Bouillabaisse
1hod.
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Andalusische Fischsuppe
50 Min