Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base spéculoos
- 200 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre doux, mou
La mousse à la mangue
- 6 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 350 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 40 g d'eau
- 10 g de vinaigre balsamique blanc
- 2 blancs d'œufs
- 350 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le miroir au fruit de la Passion
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
La décoration
- 80 g de jus de fruit de la Passion
- 100 g de mangue mûre, coupée en dés (1 cm env.)
- quelques feuilles de menthe fraîche
- 300 g de biscuits à la cuillère
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2321 kJ / 553 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 68.6 g
- Yağ
- 27.3 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Croustillant chocolat-framboise
16hod.
Barres choco-Passion
2h 45min
Mille-feuille pistache-framboise
1h 45min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3h 45min
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13u. 15min
Bavarois litchis-framboises
4h
Mousse poire-caramel beurre salé
2 Std. 30 Min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Bavarois poire-chocolat
14 Std. 30 Min
Bavarois aux fraises
6 Std. 25 Min