Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux mou, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre (10 g)
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs (53-63 g chacun)
La crème pâtissière
- 75 g de chocolat noir
- 75 g de chocolat pâtissier au caramel
- 400 g de lait demi-écrémé
- 30 g de farine de blé
- 1 œuf entier
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
Le montage
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'eau
-
200
g de pâte d'amande verte
veya 200 g de bonbons variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ganache au chocolat
20min
Forêt-noire
2u. 30min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Génoise au chocolat
45 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Dacquoise
40 min
Napolitain
73h 40min
Choux vanillés
1 Std. 20 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Fraisier
12h 45min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Fôret-noire
5h 15 min