Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Pecorino, in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zweiglein Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 100 g Rotwein
-
150
g Eiertomaten, in Stücken (2-3 cm)
veya 150 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 360 g Pappardelle, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1 Std. 40 Min
Hähnchenbrust Genovese
35 Min
Ossobuco
1j 20 menit
Lamm mit Artischocken
1j 30 menit
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 min
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45 Min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 menit
Oliven-Fleischbällchen mit Spaghetti
40 min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3j 50 menit
Spanischer Risotto
40 min