Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Pecorino, in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zweiglein Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 100 g Rotwein
-
150
g Eiertomaten, in Stücken (2-3 cm)
veya 150 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 360 g Pappardelle, trocken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Lammragout mit Möhrencouscous
30 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Rindfleisch in Rotwein
2sa 15 dk
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 Min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Safran-Hühnchen-Penne
35min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min