Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 70 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 500 g di gamberoni giganti freschi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo agli agrumi
1 Std.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Marinatura al lime, zenzero e menta
15min
Frittata di gamberoni (senza uova)
1h 5min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Cozze allo zafferano
55min
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Polpo in rosso
35 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Gamberi al balsamico
30 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min