Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée al rosmarino
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di farina
- 150 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon, mondati e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di provola affumicata a fette
- 2 uova leggermente sbattute
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 29.1 g
- Yağ
- 28.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Quiche di patate e cipolle
55min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Torta salata ai funghi
1 Std. 30 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min