Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Salsa selinuntina
15min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Cipolle al gratin
1 godz.
Contorno di verza
35 min
Cavolfiori gratinati
50min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2h
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Finocchi ripieni
1 godz.
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min