Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di indivia belga (4 cespi)
- 500 g di acqua
- 400 g di latte intero
- 40 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 4 fette di prosciutto cotto
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1258.8 kJ / 300.9 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di verza
35 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Flan di cavolfiore
45min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Sformato di finocchi
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Cavolo rosso stufato
45min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min