Jewish Chicken Soup

3.7 26 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
6 portions

Malzemeler

  • cooked chicken meat cut in pieces
    395 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onion halved
    100 g
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut in pieces
    315 g
  • celery cut in pieces (1.5 cm)
    170 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
    15 g unsalted butter
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chicken stock paste plus 1135 g water
    2 heaped Tbsp
    1135 g chicken stock
  • fresh pasta (e.g. pappardelle, tagliatelle)
    60 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 416.1 mg
Protein 19.7 g
Kalori 857.7 kJ / 205 kcal
Yağ 6.8 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 2.6 g
Karbonhidrat 15.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...