Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 170 g di yogurt naturale bianco non dolcificato
- 90 g di acqua
- 20 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1159 kJ / 279 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6h 15min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane alle olive
2h 20min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Panini alle erbe
3h 5min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane pugliese
29h 20min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min