Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Créme anglaise
- 450 g full cream milk
- 6 egg yolks
- 70 g caster sugar
- 15 g vanilla sugar
Toffee syrup
- 40 g unsalted butter
- 65 g double cream
- 50 g brown sugar
White snow
- 30 g caster sugar
- 6 egg whites
- 1 pinch sea salt
- 30 g shelled unsalted pistachio nuts, crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1204.1 kJ / 286.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 107 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grand Marnier® soufflé
1h
Panna cotta
6h 15min
Spiced pear jam and chorizo
1 godz. 35 min
Ukrainian dressed herrings
1h
Floating islands
40 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1 godz. 35 min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Frozen mojito cheesecake
24hod. 25min
Traditional crème brûlée
25 Std.