Cihazlar ve Aksesuarlar
Floating islands
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
8 portions
Malzemeler
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (isteğe bağlı) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
107 mg
Protein
8.8 g
Kalori
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Yağ
17.1 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
8.8 g
Karbonhidrat
26.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Brutti ma buoni
4sa 40 dk
Traditional Gugelhupf
2sa 55 dk
Raspberry mini clafoutis
30 dk
Caramelised red onion chutney
24sa
Floating islands
40 dk
Chocolate Ganache Brownie
3sa
Sabayon (Zabaglione)
15 dk
Chocolate volcanos
55 dk
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6sa 30 dk
Currywurst Sauce
30 dk
Moscato panna cotta with pistachios
6sa 25 dk
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk