Cihazlar ve Aksesuarlar
Floating islands
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
8 portions
Malzemeler
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (isteğe bağlı) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
107 mg
Protein
8.8 g
Kalori
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Yağ
17.1 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
8.8 g
Karbonhidrat
26.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French cuisine: Desserts
20 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pâtè with Riesling
3sa
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3sa 10 dk
Caramelized Apple Spirals
Değerlendirme yok
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1sa 30 dk
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Light blue coloured eggs
Değerlendirme yok
Cheese soufflés
30 dk
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 dk
Summer ice cream cake
4sa 50 dk
Cream cheese spread with radishes
5 dk
Pistachio cheesecakes with mango
2sa 30 dk
Bread pastry
55 dk