Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g plum tomatoes, ripe, cut into halves
- 50 g green peppers
- 40 g onions
- 70 g cucumber, partially peeled
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil
- 8 ice cubes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 616 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmorejo
2 godz. 10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmorejo
10 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Veal in tuna sauce
Değerlendirme yok
Natillas
1u.
Artichokes Romana
50min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Gazpacho
1 Std. 15 Min