Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo

4.3 79 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • onion cut in pieces
    40 g
  • chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
    100 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water boiling
    800 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1 ½
    1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)
    250 g
  • pearl barley rinsed
    300 g
  • dry white wine
    100 g
  • fine sea salt to taste
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    2 pinches
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 519 kcal / 2171 kJ
Protein 18.8 g
Yağ 21.7 g
Karbonhidrat 62.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...