![Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47EA5E07-7EEE-49F7-A4F2-D27E01E3007C/Derivates/D86768A4-6ED3-412E-8937-FC2EC766C7BF.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 21.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette and Feta Risotto
30 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Vegetable Tart
1h 15min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min
Sweet Potato Gnocchi - Gnocchi di patate dolci
1h 35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
One-pot Moussaka
30 min