Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 21.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 Std. 25 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min