Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 40 g onion, cut in pieces
- 100 g chorizo, cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 800 g water, boiling
-
1 ½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 250 g pumpkin flesh, cut in pieces (2 cm)
- 300 g pearl barley, rinsed
- 100 g dry white wine
- 2 pinches fine sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2171 kJ / 519 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 21.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Springtime Risotto
55 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Tagliatelle with Pumpkin
1 Std. 10 Min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min