Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onion cut in pieces40 g
-
chorizo cubed (approx. 0.5 cm - 1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water boiling800 g
-
1 ½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1 ½
-
pumpkin flesh cut in pieces (2 cm)250 g
-
pearl barley rinsed300 g
-
dry white wine100 g
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
18.8 g
Kalori
2171 kJ /
519 kcal
Yağ
21.7 g
Karbonhidrat
62.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pumpkin
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Minestrone
45 Min
Springtime Risotto
55 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 Std. 15 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1 Std. 40 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min