Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 450 g raw beetroots, peeled, quartered
- 225 g tahini
- 45 g lemon juice
- 2 garlic cloves
- 3 ice cubes
- ¼ tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for dizzling
- 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910 kJ / 220 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 17.6 g
Alternatif tarifler
Sumac and Tahini Houmous
10min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Beetroot Houmous
15min
Houmous
13 godz. 30 min
Asian Vinaigrette
5min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Basil Pesto
10min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2hod. 35min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Best Basic Houmous
5min