Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g water
- 450 g raw beetroots, peeled, quartered
- 225 g tahini
- 45 g lemon juice
- 2 garlic cloves
- 3 ice cubes
- ¼ tsp fine sea salt
- extra virgin olive oil, for dizzling
- 1 Tbsp toasted pine nuts, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 910 kJ / 220 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 17.6 g
Alternatif tarifler
Basil Pesto
10min
Aubergine and Almond Dip
20min
Baba Ganoush
1 godz.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Beetroot salad
10min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Sumac and Tahini Houmous
10min
Beetroot Houmous
15min
White Bean and Feta Dip
5 min
Cashew Butter
50min