Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pickled Red Cabbage
- 125 g red wine vinegar
- 10 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 250 g red cabbage, cored, cut in pieces (5 cm)
Pea Houmous
- 500 g water
- 125 g frozen peas
- 5 g fresh mint, leaves only
- 240 g tinned chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 40 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 Tbsp tahini (see tip)
- 30 g lemon juice
Tahini Yoghurt Sauce
- 100 g plain yoghurt (see tip)
- 60 g tahini
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
Meatballs
- 2 garlic cloves
- 800 g lamb mince
- 2 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp smoked paprika
Flatbreads
- 175 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp caster sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3765 kJ / 900 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 53 g
- Doymuş Yağ
- 18 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 2326 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Quick Flatbreads
20 min
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1h 15min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40 min
Chilli Con Carne
35min
Butter Chicken
50min
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1h
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35min
Smoky Couscous Salad
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min