Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caldo y relleno
- 380 g de jitomate, cortados en cuartos
- 55 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de orégano seco
- 50 g de queso panela
- 100 g de chile poblano asado, pelado, sin semillas y cortados en trozos
Masa
- 400 g de harina de maíz
- 1 cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
- 30 g de aceite
- 480 g de agua
Corundas
-
10
hojas de milpa, (las hojas de la planta de maíz)
veya 10 hojas de maíz para tamal, tiernas - 2000 g de agua
- crema ácida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1042 kJ / 248 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pozole Rojo
1hod. 30min
Agua de horchata
15 Min
Cochinita pibil
4 Std.
Pozole Verde
1 Std. 20 Min
Chilaquiles divorciados
1h
Caldo de camarón
25 Min
Tamales de flor de calabaza rellenos de camarones
2 Std.
Caldo de camarón
40 Min
Mole Negro
2 Std.
Salsa de chile habanero, tamarindo y mango
30 Min
Mixiote de pollo
1h
Enchiladas de mole rojo
1h