Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3140 g de agua
- 150 g de zanahoria
- 90 g de apio
- 130 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 1000 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel cortada en trozos
- 30 g de aceite
- 500 g de mole negro en pasta
- 250 g de manteca de cerdo
- 2 cdas de polvo para hornear
- 1 cucharada de sal
- 750 g de masa de maíz
- hojas de plátano, asadas y cortadas en rectángulos (30 cm x 15 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 2105 kJ / 501 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capirotada
1 godz. 10 min
Tamales de frijol Veracruzanos
2 Std.
Mole xiqueño
1h 20min
Tamales guanajuatenses
2hod. 30min
Tamales norteños
2 Std.
Tamales de elote con rajas
4 Std. 45 Min
Rompope de nuez
20min
Rompope
1h 30min
Asado de boda
25min
Tamales oaxaqueños
2 Std.
Tamales rancheros
2 Std.
Tamales de pollo y salsa verde
2 Std.