Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Vollrohrzucker
- 250 g Schlagobers
- 100 g Milch
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 4 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1 Msp. Kardamom, gemahlen
- 750 g Wasser
- 50 g frische Himbeeren, zum Dekorieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 33 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel (XXL)
8h 40min
Semmelknödel
50min
Panna Cotta
3u. 40min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5h 50min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Salzburger Nockerl
30min