Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 20 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser
- 2 Eier
- 1 TL Salz
Fülle
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, geviertelt
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Butter
- 130 g Semmelwürfel
- 500 g Bröseltopfen
- 200 g Milch
- 2 EL frische Minze, gehackt (siehe Tipp)
- 1 EL frische Petersilie, gehackt
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 100 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3421 kJ / 818 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 47 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 2337 mg
Alternatif tarifler
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 Std. 45 Min
Kärntner Kasnudln
1sa 45 dk
Frittatenrouladen
40min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Topfenmäuse
1h
Kärntner Kletzennudeln
27sa 50 dk
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Frittaten
30 dk
Grießnockerl
30 dk