Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 20 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser
- 2 Eier
- 1 TL Salz
Fülle
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, geviertelt
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Butter
- 130 g Semmelwürfel
- 500 g Bröseltopfen
- 200 g Milch
- 2 EL frische Minze, gehackt (siehe Tipp)
- 1 EL frische Petersilie, gehackt
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 100 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3421 kJ / 818 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 47 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 2337 mg
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40min
Ritschert
1h
Kärntner Kletzennudeln
27h 50min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Leberreis
35min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1 godz. 20 min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 Std. 45 Min
Hasenöhrl
1h
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Zuckerreinkerl
2 godz. 50 min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min