Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 20 g Sonnenblumenöl
- 120 g Wasser
- 2 Eier
- 1 TL Salz
Fülle
- 500 g Wasser
- 2 ½ TL Salz
- 100 g Erdäpfel, mehlig, geschält, geviertelt
- 50 g Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Butter
- 130 g Semmelwürfel
- 500 g Bröseltopfen
- 200 g Milch
- 2 EL frische Minze, gehackt (siehe Tipp)
- 1 EL frische Petersilie, gehackt
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 100 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3421 kJ / 818 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 47 g
- Doymuş Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 2337 mg
Alternatif tarifler
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Hasenöhrl
1h
Kärntner Kasnudln
1h 45min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1 Std. 10 Min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Mohnnudeln
1h 30min
Kärntner Kletzennudeln
27sa 50 dk
Schwammerlgulasch mit Serviettenknödel
1h
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Frittatenrouladen
40min