Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung
- 300 g Kletzen (Dörrbirnen)
- 600 g Wasser
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Eier
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL Salz
Fülle
- 100 g Zucker
- 2 EL Semmelbrösel
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 1 Prise Salz
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- 300 g Bröseltopfen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 150 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Weizenmehl, griffig, für die Arbeitsfläche
- ½ TL Zimt, gemahlen
- rote Ribisel, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3047 kJ / 728 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 10.3 g
Alternatif tarifler
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Cremeschnitten
4h
Gebackene Leberknödel
2h
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Topfenmäuse
1h
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Schokogugel mit Schokosauce
1 Std. 15 Min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Zuckerreinkerl
2h 50min
Leberreis
35min