Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorbereitung
- 300 g Kletzen (Dörrbirnen)
- 600 g Wasser
Nudelteig
- 400 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 2 Eier
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- ½ TL Salz
Fülle
- 100 g Zucker
- 2 EL Semmelbrösel
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ¼ TL Nelken, gemahlen
- 1 Prise Salz
- ½ Zitrone, Saft gepresst
- 300 g Bröseltopfen
Fertigstellung
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 150 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- Weizenmehl, griffig, für die Arbeitsfläche
- ½ TL Zimt, gemahlen
- rote Ribisel, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3047 kJ / 728 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 10.3 g
Alternatif tarifler
Topfenpalatschinken
1sa 30 dk
Kärntner Kasnudeln
1sa 45 dk
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2 Std. 45 Min
Topfenstrudel
2sa 10 dk
Mohnstrudel dampfgegart
1sa 30 dk
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Kärntner Kasnudln
1sa 45 dk
Brezerl
9 godz. 10 min
Frittatenrouladen
40min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Topfenmäuse
1h
Kärntner Reindling
2 Std. 40 Min