Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Himbeersorbet
- 450 g Himbeeren, frisch oder aufgetaut
- 120 g Wasser
- 100 g Zucker
- 35 g Zitronensaft, frisch gepresst
Soufflés
- Butter zum Einfetten
- 40 g Zucker, etwas mehr zum Ausstreuen
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 1 Vanilleschote
- 1 Prise Salz
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 125 g Sauerrahm
- 20 g Maisstärke
- 2 TL Vanillezucker
- 4 TL Zitronenschale, gerieben
Himbeersabayon und Fertigstellung
- 100 g Weißwein, süßlich
- 25 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Eidotter
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 50 g Himbeeren, frisch oder aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Marillenknödel "die Besten"
1h
Himbeersüppchen mit Sauerrahmeis
5h 40min
Traunseer Räucherfischmus
3 godz. 30 min
Topfenstrudel
2sa 10 dk
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50min
Marillen Curd-Tartelettes
1sa 30 dk
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Topfencreme mit Beerenspiegel
4h 45min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Maroni-Soufflés
50min