Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Reisglasnudeln (aus Mungobohnen- oder Reismehl)
- 540 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 20 g Sesam
- 200 - 250 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt
- 1 TL Salz (isteğe bağlı)
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Sojasauce
- 1 ½ TL Sambal Oelek
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Sesamöl, geröstet
- 1 rote Zwiebel, in Streifen (5 mm)
- 100 g Möhren, in dünnen Streifen (4 cm lang)
- 100 g rote Paprika, in Streifen (4 cm lang)
- 100 g Bambussprossen, abgetropft
- 100 g Zuckerschoten, in Streifen (4 cm lang)
- 25 g Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1664 kJ / 398 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelen-Curry
25 min
Teriyaki-Lachs
40min
Seafood-Eintopf
50min
Lauwarmer Glasnudel-Avocadosalat
35min
Jambalaya
30min
Karibisches Garnelencurry
30min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Garnelencurry
35min
Laksa - Malayische Nudelsuppe mit Meeresfrüchten
50min
Chinesische Vermicelli mit Garnelen und Knoblauchsauce
1 Std. 15 Min
Asia-Pasta mit Garnelen
35min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40min