Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 42.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannellonis à la ricotta
55min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30min
Conchiglioni au saumon fumé, petits pois, crème et citron
50min
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Rekakats libanais
45min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1 godz. 35 min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10 min
Conchiglioni aux blettes et au saumon
55min
Conchiglioni aux boulettes de viande
1u.
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min