Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de beurre doux
- 500 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de ricotta
- 100 g de gorgonzola
- 70 g de pignons de pin
- 150 g de pancetta, coupée en fines lanières
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3077 kJ / 735 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 49.5 g
- Yağ
- 42.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conchiglioni aux boulettes de viande
1 Std.
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Arancinis
3 Std.
Conchiglioni farcis aux champignons
45min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13h 30 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Croustillants aux épinards et roquefort
25 Min
Cannelloni au brocciu
1 Std.
Boulettes de poulet au parmesan
1 Std. 15 Min
Cannellonis à la ricotta
55 min
Cannelloni aux épinards, à la ricotta et au citron
1 Std. 15 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min