Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 400 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
-
150
g Ziegenfrischkäse
veya 150 g Schafskäse, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm) -
Sesam zum Bestreuen
veya Kürbiskerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1663 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3h 15min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Zucchini-Minz-Salat
10min
Brokkoli-Mango-Salat
10min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min