Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 400 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Äpfel, säuerlich, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 TL Honig, nach Geschmack
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
-
150
g Ziegenfrischkäse
veya 150 g Schafskäse, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm) -
Sesam zum Bestreuen
veya Kürbiskerne zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1663 kJ / 397 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Apfel-Salat
15 Min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Tabouleh
40min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 min
Lauwarmer Rotkohl-Quinoa-Salat
30 min
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15 Min