Cihazlar ve Aksesuarlar
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
Hazırlık 10 dk
Toplam 14sa 10 dk
4 portions
Malzemeler
Jalapeño XO Sauce
-
dried scallops3 oz
-
dried shrimp3 oz
-
shaoxing rice wine11 oz
-
garlic cloves peeled6 oz
-
jalapeño chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
Fresno chilies de-stemmed, sliced (2 in.)6 oz
-
canola oil18 oz
-
soy sauce3 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Black Rice and Scallops
-
black rice4 oz
-
water32 oz
-
fresh ginger sliced½ oz
-
fresh lemongrass in pieces (2 in.)1 stalk
-
baby bok choy cut in half9
-
fresh shiitake mushrooms in pieces2 oz
-
fresh sea scallops, large (U10)12
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
oil1 tbsp
-
unsalted butter4 tbsp
-
green onions sliced on the bias, to serve
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
21 g
Kalori
2000 kJ /
478 kcal
Yağ
30 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
32 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cook Like a Chef
12 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 dk
Sous-vide Artichokes
55 dk
Sautéing 7 oz Leeks
Değerlendirme yok
Purple Cauliflower Soup
25 dk
Fried Garlic Pork
50 dk
Cauliflower "Fried" Rice
40 dk
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 dk
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1sa 10 dk
Cioppino
55 dk
Blueberry Rosemary Smash
10 dk
Sausage Stuffed Kabocha
2sa 45 dk
Chicken Adobo
1sa 25 dk