Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de pencas de acelga cortadas en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de zumo de limón
- 60 g de aceite de oliva
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de hojas de salvia secas
- 300 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 701 kJ / 167 kcal
- Protein
- 3.17 g
- Karbonhidrat
- 4.23 g
- Yağ
- 15.29 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calabacín confitado
40 Min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45 Min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Verduras escabechadas
12 Std. 30 Min
Acelgas en adobillo
40 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Acelgas con patatas
45 Min
Acelgas con bechamel
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Acelgas con tomate
30 min
Espinacas con patatas
30 min