
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cannelloni
- 80 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 onion halved (approx.150 g)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
-
100
g prosciutto cut in pieces
veya 100 g chorizo casing removed and cut in pieces - 20 g extra virgin olive oil plus extra for greasing
- 500 g pork mince
- 1 tsp sweet paprika
- 50 g breadcrumbs
- 1 large egg
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 18 - 22 cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta)
Vegetable Sauce
- 1 garlic clove
- 1 onion halved (approx. 150 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 2 sprigs fresh oregano leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 celery stalk quartered
- 100 g sweet potatoes peeled and cut in pieces (4-5 cm)
- 1 carrot quartered
- 100 g courgettes quartered
- 100 g red peppers deseeded and quartered
-
80
g white wine
veya 80 g red wine - ½ tsp dried fennel seeds
- 1 tsp vegetable stock paste (see tips)
-
400
g tinned whole tomatoes
veya 400 g tomato passata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 541 kcal / 2274 kJ
- Protein
- 36.2 g
- Yağ
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 42.7 g
- Lif
- 5.5 g