Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eiweiß (Kl. M)
- 100 g Mehl
- 50 g Marsala
- 50 g Weißwein
- 4 Eigelb (Kl. M)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2347 kJ / 560 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotweincreme
5h 40min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25min
Aprikosen-Curry-Sauce
35 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2h
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Zabaglione
15min
Mousse au Chocolat
3h
Schokoladenmousse marmoriert
8h 35min
Zabaglione al Prosecco
15min
Klassische Zabaglione
15min