Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Zitronen-Hähnchen
50min
Lammtopf Pichelstein
50min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Rindfleischstew
1h 40 min
Rinderschmortopf
1h 20min
Boeuf Bourguignon
9h 30 min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1 godz. 15 min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 Std.
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min