Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderschmortopf
1h 20min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Zitronen-Hähnchen
50min
Rinderschmortopf
1h 55 min
Gefüllte Tomaten
45min
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1h
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 godz. 50 min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15min
Lammeintopf mit Paprika
50min