Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 EL Olivenöl
- 200 - 250 g Zwiebeln, in dünnen Scheiben
- 800 g Rindfleisch, aus der Schulter, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in Streifen
- 3 Knoblauchzehen
- 400 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 250 g Rotwein (z.B. Burgunder)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Gewürzsträußchen (z.B. Lorbeerblatt, Thymian und Petersilie)
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1579 kJ / 377 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rinderschmortopf
1 Std. 20 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40 Min
Edelfischragout
35 Min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15 min
Rindergulasch mit Starkbier
1hod. 15min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1hod.
Lammeintopf mit Paprika
50 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1hod.
Mallorquinische Fischsuppe
35 Min
Rinderschmortopf
1h 55min