Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 500 g Lammfleisch, in Würfeln (1 cm)
- 1 rote Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 grüne Paprika, in mundgerechten Stücken
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 100 g Weißwein
- ½ TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- ½ - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1488 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35 Min
Garnelen-Eintopf
45 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Kaninchen alla Liguria
10h
Kichererbsensuppe mit Lamm
45 min
Marmitako (Thunfischeintopf)
40 Min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2 Std. 15 Min
Lammragout
1h
Lammtopf Pichelstein
50 min.
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min.