Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia

Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 doses

Malzemeler

  • cebola
    50 g
  • azeite
    110 g
  • coentros
    20 g
  • piripíri em pó
    ½ c. chá de
  • lombos de red fish s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
    4
  • linguiças s/ pele (100 g aprox.)
    2
  • água
    350 g
  • sal
    1 c. chá de
  • cenoura cortada em rodelas
    600 g
  • dentes de alho
    2
  • açúcar amarelo
    10 g
  • colorau
    1 c. chá de
  • salsa
    15 g
  • vinagre de vinho tinto
    40 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1333 mg
Protein 38.2 g
Kalori 2523.5 kJ / 603.2 kcal
Yağ 40.4 g
Lif 7.5 g
Doymuş Yağ 7.8 g
Karbonhidrat 23 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...