Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cebola
- 110 g azeite
- 20 g coentros
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 4 lombos de red fish, s/ pele e s/ espinhas (520 g aprox)
- 2 linguiças s/ pele (100 g aprox.)
- 350 g água
- 1 c. chá de sal
- 600 g cenoura cortada em rodelas
- 2 dentes de alho
- 10 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de colorau
- 15 g salsa
- 40 g vinagre de vinho tinto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2523.5 kJ / 603.2 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 40.4 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 1333 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau no forno
45 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Menu: Arroz de pimentos com gambas e Salada de fruta em papelote
40 Min
Peitos de pato com couve salteada
1h 45 min.
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1 Std.
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 Min
Codornizes à serra do Montejunto
12h 50min
Tiras de vaca e espargos salteados
30 Min
Salada de grão e bacalhau
1 Std.
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 Std. 30 Min