Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Fegato alla veneziana
35min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 godz. 40 min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Marinatura per la selvaggina
20min
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 godz.
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h
Coniglio alla ligure
3h 20min