Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di alloro fresche, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di carne di cinghiale a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di vino rosso corposo, tipo Cannonau
- fette di pane casereccio o polenta tostate, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1035.4 kJ / 247.3 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 12.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di carne mista
1u. 30min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Trippa alla parmigiana
1u. 20min
Coda alla vaccinara
3u.
Marinatura per la selvaggina
20min
Trippa all'empolese
1u. 15min
Trippa alla trasteverina
45 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40 min
Trippa in umido
1u. 10min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Papassini sardi
8h 45min
Spezzatino di manzo e fagioli
1u. 30min