Cihazlar ve Aksesuarlar
Yoghurt soup cups
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 10 dk
20 portions
Malzemeler
-
medium-grain white rice80 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water800 g
-
Greek yoghurt300 g
-
egg1
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 200 g after draining)400 g
-
dried chilli flakes½ - 1 tbsp
-
kale stalks removed and leaves finely chopped3 stalks
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portions
Sodyum
56.4 mg
Protein
3.6 g
Kalori
297.8 kJ /
71.2 kcal
Yağ
1.7 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
0.7 g
Karbonhidrat
10.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Entertaining with Dani Valent
95 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Potato 'pizzas'
1h
Pizza Margherita
2h 10min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Fragrant pipis
30min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Pasta alla puttanesca
35min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Ukrainian borscht
35min
Asparagus and pea omelette
20min