Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di mandorle pelate
- 150 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati (peso netto)
- 20 g di basilico fresco lavato, i gambi e le foglie
- 10 g di capperi sott'aceto
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di paprika piccante (isteğe bağlı)
- 1 spicchio di aglio senz'anima (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 350 g
- Kalori
- 6907.4 kJ / 1650.9 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Karbonhidrat
- 91.9 g
- Yağ
- 132.4 g
- Doymuş Yağ
- 25.4 g
- Lif
- 22.1 g
- Sodyum
- 1301.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto alla trapanese
20min
Pesto di rucola
10min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto rosso
15min
Pesto di pistacchi
10min