![Saffron arancini Saffron arancini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63930A58-A01C-43F5-9C3E-8BFE5CEA1739/Derivates/2395AB58-79EF-481F-89BD-69B724D43E42.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Arancini
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 180 g white wine
- 3 pinches saffron
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g Arborio rice
- ½ tsp ground black pepper
- 700 g water
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Assembly
- 150 g quinoa flakes
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g mozzarella cheese, cut into cubes (approx. 1 cm) (see Tips)
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 521.5 kJ / 124.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 68.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Mushroom risotto
30 Min
Basil pesto
10 min
Béchamel sauce
20min
Mashed potatoes
40 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Minestrone
40 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Pork san choy bau
25 min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Milanese risotto
25 min