Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g de piñones
- 20 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 600 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2650 kJ / 634 kcal
- Protein
- 86.15 g
- Karbonhidrat
- 1.01 g
- Yağ
- 31.72 g
- Lif
- 2.97 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rape en salsa de almendras
30 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao mozárabe
50 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Rape al oporto
50 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Bacalao con salsa de almendras
35 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 Min