Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 600 g Rindergulasch
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 rote Paprika (150 g), in Würfeln (2 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Johannisbrotkernmehl
- 2 TL Senf
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 150 g Wasser
- 400 g Knollensellerie, in Stücken
- 300 g Petersilienwurzel, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat
- 50 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2222 kJ / 530 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 10.4 g
Alternatif tarifler
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1u.
Schweine-Medaillons mit Kohlrabi-Pommes und Paprikasauce
1h 10 min
Gefüllte Poulardenbrust mit Morcheln und Ingwer-Karotten
50min
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Rinderschmortopf
1 Std. 20 Min
Rinderhüfte mit Gemüse
40min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min