Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft (ca. 10 g)
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 220 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Rindergulasch, mager, in Würfeln (2 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Mehl
- 3 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 500 g Guinness (dunkles Bier)
- 350 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in mundgerechten Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1611 kJ / 385 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Rindfleischeintopf
1h 40min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Gulaschsuppe
1h 15min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Hähnchen-Eintopf mit Chorizo und Kichererbsen
40min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Krautfleisch
1h 40min