Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garnelen-Eintopf
45min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Hirschgulasch-Suppe
1h 30min
Wildschwein-Ragout
1h 30min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Muscheln in Weißweinsud
35min
Wildragout
1h 15min
Wildschweingulasch mit Nudeln
2h
Hirschragout mit Wurzelallerlei und Lauchbuchteln
2h 30min
Rehragout
1h 15min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min