Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 500 g Hirschfleisch, gewürfelt (3-4 cm)
- 250 g Tomaten, geachtelt
- 200 g Rotwein
- 1 EL Paprika edelsüß
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Lorbeerblätter
- 6 Wacholderbeeren
- 3 Prisen Nelkenpulver
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Pfifferling, frisch, evtl. halbiert
- 150 g Johannisbeer-Gelee
- 40 g Mehl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1755 kJ / 419 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Wildschwein-Ragout
1 godz. 30 min
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Hirschragout mit Schokolade
9sa 30 dk
Saltimbocca mit Kartoffel-Paprika-Gemüse
50 Min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Wildragout
1 godz. 15 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 Min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Rehragout
1 godz. 15 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 godz. 30 min