Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 克 蝦米
- 50 克 米酒
- 10 克 油
- 30 克 乾香菇, 浸泡至軟,切片
- 200 克 豬里肌肉, 切絲
- 800 克 水
- 40 克 醬油
- 10 克 蠔油
- 300 克 熟竹筍, 切絲
- 50 克 乾干貝, 浸泡至軟,剝絲備用
- 300 克 大白菜, 去根部,切絲
- 50 克 烏醋
- 150 克 寒天脆藻 (天使脆藻),切大段
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2.8 g